×

Povljana - Otok Pag

DOBRODOŠLI U POVLJANU !

Na jugu otoka Paga u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana. Okrenuta prema zapadu svakom gostu omogućava uživanje u ljepotama mediteranskog podneblja. Turističko odredište svih koji žele miran odmor na prirodnim pješčanim plažama.

U blizini mjesta, pokraj samog mora ljekovito blato pomaže svima koji imaju reumatske tegobe. Za sve gurmane ponudit će plodove netaknute prirode: pašku janjetinu, pršut, paški sir ili školjke, rakove te morsku ribu. Naravno, to se može zasladiti bijelim vinom Povljanskim Gegićem. U gostoljubivom i prirodnom okruženju provest ćete ugodan odmor.

SPOMENICI I PRIRODA

AKTIVNI ODMOR

Ako ste avanturist onda je ovo naša preporuka za vas.

BICIKLIZAM

Od ukupno 14 biciklističkih staza koja prolazi kroz otoku Pagu, 4 staze nalaze se na području općine Povljana. Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji s turističkim zajednicama otoka Paga pripremili za vas, dragi gosti, kartama paške biciklističkih staza. Dragi rekreativci, sportaši i druge koji vole aktivni život, vi ste dobrodošli da posjetite našu Turističku zajednicu Povljana i imate svoj primjerak karte. Uživajte u vožnjama!

IZABRANE SLIKE APARTMANA

POŠALJITE UPIT!

Spremni za putovanje? Provedite vaš odmor kod nas.
Mi ćemo vam poslati najbolju ponudu.

TOP